Zwarte stalen steigerbuis 3 meter

Op voorraad
SKU
zwart-staal-buis-3
€ 12,08 € 9,98

Standaard handelslengte ca. 300 cm

Een groot deel van onze buizen en koppelingen zijn nu ook in het zwart verkrijgbaar! Het mooie van deze buizen is dat ze een hoge mate van corrosiebestendigheid hebben. De zwarte lak dringt namelijk diep door in het materiaal, waardoor roesten van binnenuit wordt voorkomen. Het lakwerk is weliswaar niet bestand tegen UV-straling en daardoor ook niet geschikt voor buitengebruik. De buizen hebben een standaard lengte van 300 cm, maar kunnen uiteraard voor u op maat gezaagd worden.

LET OP:

  • Het opgeven van de zaagsneden is optioneel, maar ook een gratis service.
  • Geef bij het tekst veld "zaagsneden" de lengte op die wij voor u gratis zagen. Bijvoorbeeld: een buis van 3 meter kan in twee keer 1,5 meter gezaagd worden, of 10 stukken van 0,3 meter. U bepaald welke lengte u nodig heeft.
  • Afname per hele meter, uiteraard kan de buis wel gratis op maat gezaagd worden.

Steigerbuizen

Het assortiment van de Jan Wooning steigerbuizen maakt het mogelijk tot het maken van de meest uiteenlopende constructies, waarbij doelmatigheid, kwaliteit en vormgeving een vereiste zijn. In het assortiment vind u stalen en aluminium steigerbuizen in de door u gewenste lengte. De Jan Wooning steigerbuis is verkrijgbaar in 6 verschillende maten (diameters), van ½” tot en met 2” en zijn over het algemeen uit voorraad leverbaar.

Wij adviseren u graag!

Heeft u vragen? Bel ons op 06-15007237 of stuur een e-mail naar shop@janwooning.nl.

Meer informatie
EAN 7442912559512
Kleur Zwart
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zwarte stalen steigerbuis 3 meter