Steigerbuis koppeling Type 36 (RAL 9005) Oogdeel scharnierstuk

Op voorraad
SKU
6080Z36
Vanaf € 6,29 € 5,20 Normale prijs € 6,99

Wordt gebruikt in combinatie met type 42 voor scharnierkoppelingen, wordt ook gebruikt voor het monteren van panelen en planken.

Zwarte steigerbuis koppelingen

Een groot deel van onze koppelingen zijn ook in het zwart verkrijgbaar. Het mooie van deze koppelingen is dat ze een hoge mate van corrosiebestendigheid hebben. De zwarte lak dringt namelijk diep door in het materiaal, waardoor roesten van binnenuit wordt voorkomen. Het lakwerk is weliswaar niet bestand tegen UV-straling en daardoor ook niet geschikt voor buitengebruik. De steigerbuis koppelingen zijn voorzien van zwart gekleurde RVS stelschroeven met snijrand

Ruim assortiment steigerbuis koppelingen

Het grote assortiment van de Jan Wooning steigerbuis koppelingen maakt het mogelijk om buizen te verbinden tot de meest uiteenlopende constructies, waarbij doelmatigheid, kwaliteit en vormgeving een vereiste zijn. Het gebruik van inbusschroeven zorgt voor een zeer sterke verbinding, terwijl een snelle en gemakkelijke demontage mogelijk blijft (schuifbelasting 600 kg bij een moment van 40Nm). De Jan Wooning steigerbuis koppelingen zijn verkrijgbaar in 6 maten, van ½” tot en met 2” en zijn over het algemeen uit voorraad leverbaar.

Wij adviseren u graag!

Heeft u vragen? Bel ons op 06-15007237 of stuur een e-mail naar shop@janwooning.nl.

Meer informatie
Kleur Zwart
Buismaat 26,9 mm (¾”)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Steigerbuis koppeling Type 36 (RAL 9005) Oogdeel scharnierstuk