Buiskoppeling Type 100 (RAL 9005) Kapbeugel

Op voorraad
SKU
608Z100
As low as € 1,74 € 1,44

Onze stalen kapbeugels zijn elektrolytisch verzinkt en derhalve roestwerend. Deze zogenaamde hele kapbeugels met enkele lip zijn verkrijgbaar voor buismaten 26,9 mm t/m 48,3 mm. Uitermate geschikt voor het monteren van bladen op een buizenframe-onderstel.

Zwarte buiskoppelingen

Een groot deel van onze koppelingen zijn ook in het zwart verkrijgbaar. Het mooie van deze koppelingen is dat ze een hoge mate van corrosiebestendigheid hebben. De zwarte lak dringt namelijk diep door in het materiaal, waardoor roesten van binnenuit wordt voorkomen. Het lakwerk is weliswaar niet bestand tegen UV-straling en daardoor ook niet geschikt voor buitengebruik. De buiskoppelingen zijn voorzien van zwart gekleurde RVS stelschroeven met snijrand

Ruim assortiment buiskoppelingen

Het grote assortiment van de Jan Wooning buiskoppelingen maakt het mogelijk om buizen te verbinden tot de meest uiteenlopende constructies, waarbij doelmatigheid, kwaliteit en vormgeving een vereiste zijn. Het gebruik van inbusschroeven zorgt voor een zeer sterke verbinding, terwijl een snelle en gemakkelijke demontage mogelijk blijft (schuifbelasting 600 kg bij een moment van 40Nm). De Jan Wooning buiskoppelingen zijn verkrijgbaar in 6 maten, van ½” tot en met 2” en zijn over het algemeen uit voorraad leverbaar.

Wij adviseren u graag!

Heeft u vragen? Bel ons op 06-15007237 of stuur een e-mail naar shop@janwooning.nl.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Buiskoppeling Type 100 (RAL 9005) Kapbeugel