Welkom bij Jan Wooning

Voor al uw buizen en Easyclamp buiskoppelingen, meubelen, steigerhout en wandbekleding.

Het grote assortiment van de Jan Wooning buiskoppelingen maakt het mogelijk om buizen te verbinden tot de meest uiteenlopende constructies, waarbij doelmatigheid, kwaliteit en vormgeving een vereiste zijn. Het gebruik van inbusschroeven zorgt voor een zeer sterke verbinding, terwijl een snelle en gemakkelijke demontage mogelijk blijft (schuifbelasting 600 kg bij een moment van 40Nm).

Het assortiment van de Jan Wooning buizen maakt het mogelijk tot het maken van de meest uiteenlopende constructies, waarbij doelmatigheid, kwaliteit en vormgeving een vereiste zijn. In het assortiment vind u stalen en aluminium buizen in de door u gewenste lengte.

De Jan Wooning buizen zijn verkrijgbaar in 6 maten, van ½” tot en met 2” en zijn over het algemeen uit voorraad leverbaar.

Het assortiment van de Jan Wooning steigerhout planken, meubelen en speelgoed. Verkrijgbaar in verschillende lengte, in nieuwe, oude en verouderde bewerking. In dit assortiment vind u ook meubelen en speelgoed gemaakt door Jan Wooning, van steigerhout.

Het assortiment van de Jan Wooning wandbekleding voor uw wanden en muren. De wandbekleding is te bestellen per vierkante meter en makkelijk te monteren.

U kan veilig betalen met iDeal, Bancontact Mister Cash, Creditcard (mastercard, visa, en meer) en via handmatige bank overschrijving. Wij verzenden uw pakket via DHL of PostNL. Voor al uw vragen, neem contact met ons op.

Beoordeeld met 9.8 / 10 Gebaseerd op 55 klant beoordelingen